Як вибрати кукурудзу в качанах

Якщо він коричневий і засохлий — кукурудза стара. У молодих качанів жовті або дуже світлі зелені приймочки. Вони мають бути вологими, трохи липкими. Вибирайте кукурудзу, обгортки якої не засохли та не пошкоджені.19 лип. 2022 р.

Як правильно вибрати кукурудзу?

Молода харчова кукурудза має дуже світлий, майже білий колір, м'яка соковита і ніби “кремова”, ось таку найкраще і вибирати. І звариться вона за лічені хвилини. А от кормова кукурудза – більш насиченого жовтого кольору і зерна у неї тверді. Таку кукурудзу потрібно варити близько години, а іноді й дві. Кеш

Як зрозуміти що кукурудза готова?

Зерна розм'якнуть і зваряться швидше. Ближче до закінчення варіння спробуйте страву: візьміть виделкою одне зернятко і розкусіть. Якщо воно м'яке і соковите – кукурудза готова.

Як правильно варити кукурудзу в качанах?

Молода кукурудза. Налийте в каструлю воду, занурте качани так, щоб вода їх повністю покривала і ставте на вогонь. Після того як вода закипить, зменшіть вогонь і накрийте кришкою. За бажанням – воду можна підсолити. Через 20 хвилин кукурудза буде готова. Кеш

Як вибрати і приготувати кукурудзу | Все буде добре
Як вибрати кукурудзу правильно. Початок має бути невеликого розміру, з долоню. Обов’язково в листі (в «одязі»). Такий початок захищений, а листя довше зберігає його свіжим, тому зерна не …