Зберігання глоду в домашніх умовах

Як приготувати настоянку глоду в домашніх умовах?

Для приготування настоянки глоду рецепт передбачає використання подрібнених сушених плодів. Готову сировину заливають 1 літром спирту або горілки, а потім залишають у скляній ємності на 20 днів у прохолодному темному місці. Кеш

Що робити з глоду?

Ці плоди можна застосовувати в кулінарії і не тільки свіжозірваними, а й можна підсушити ягоди. У сухому вигляді їх перемелюють на борошно і додають в різні булочки. Ще можна подрібнювати сухі ягоди і робити з них напої на зразок чаю. У домашніх умовах з плодів глоду готують різні напої, киселі, джеми, пастилу.

Як правильно заварювати чай з глоду?

Спосіб приготування

  1. Помістіть глід в каструльку. Залийте окропом.
  2. Поставте на водяну баню на 30 хвилин.
  3. Зніміть ємність та накрийте її кришкою. Дайте засобу постояти протягом 10–15 хвилин. …
  4. Дорослі вживають відвар по 1/3 склянки 3 рази на день за 30 хвилин до їди.

ГЛОДУ НАСТОЙКА, інструкція, застосування препарату …
ГЛОДУ НАСТОЙКА Функціональні розлади серцевої діяльності, ангіоневрози, миготлива аритмія та пароксизмальна тахікардія (легкі форми, доповнення до лікування основними антиаритмічними препаратами).