Чорний білий хліб, що приготувати

Найпростіший спосіб, як використати черствий хліб, це зробити сухарики – звичайні, солені або часникові, які прийнято додавати у супи та салати. З підсушеного і змеленого хліба можна приготувати панірувальні сухарі, збагативши їх морською сіллю і пряними травами.24 лип. 2018 р.

Кому не можна їсти чорний хліб?

Людям, у яких підвищена кислотність, а також виразка шлунка, такий продукт заборонений. Річ у тім, що в чорному хлібі високий вміст харчових волокон, що може загострити захворювання. Крім того, перевищення норми вживання може викликати печію та метеоризм.

Чому чорний хліб корисніший?

При виготовленні чорного хліба використовують житнє борошно, яке є грубішим, ніж пшеничне для білого. Завдяки цьому зберігається більше корисних речовин. Також чорний хліб менш калорійний, тому найкраще підходить людям, які сидять на дієтах. Але такий довше перетравлюється.

Що зробити зі старого хліба?

Викинути не можна приготувати: 9 рецептів, як використати підсохлий хліб

  1. Французькі тости Print. Інгредієнти …
  2. Гарячі бутерброди з сиром Print. Інгредієнти …
  3. Часниковий пиріг Print. Інгредієнти …
  4. Яєчня в гнізді Print. Інгредієнти …
  5. Швидкий сніданок Print. …
  6. Запечений багет із сиром Print. …
  7. Грінки з беконом Print. …
  8. Хлібні кнедлики Print.

Кеш

Рецепт домашнього чорного хліба для духовки і хлібопічки.
Це простий варіант сніданку. Його можна готувати двома способами. Просто забийте в мисці 2 яйця з сіллю і пряностями. Обмокніть у яєчній суміші ломтики і обсмажте на сковороді. Якщо дуже любите яєчню, можна вчинити по-іншому. Виріжте з ломтика серединку і обсмажте на маслі …