Що можна коптити в домашніх умовах?
Використовуючи коптильню, можна приготувати баранину, свинину, телятину, яловичину і кролика. Рекомендуємо вибирати верхню частину м'яса без кісточок, наприклад, – грудинку.
Скільки часу коптити рибу в домашніх умовах?
Копчення триває від 6—8 до 12 і більше годин — залежно від температури диму і величини риби. Копчена риба зберігається тиждень-два за спеки і кілька місяців у холодну пору.
Скільки часу потрібно щоб закоптити сало?
Коптити сало в домашніх умовах необхідно орієнтовно 1 годину 40 хвилин при температурі 90 °. У теплу погоду коптильня прогріється швидше і буде достатньо 1 години 20 хвилин. Кеш
Способы копчения мяса или как зделать коптильню
В походных условиях также можно соорудить небольшую коптильню. Для этого надо сделать в овраге или на обрывистом берегу углубление (25-30 см).