Желе з із червоної смородини вийшло рідким як виправити

Що робити якщо желатин не застигає?

Ситуацію можна виправити, якщо знати простий кулінарний лайфхак. Щоб врятувати готове, але рідке желе, його потрібно підігріти та додати більше желатину. Поставте желатинову масу на повільний вогонь та доведіть до теплого стану. Потім додайте сухий желатин, постійно помішуючи, щоб він розчинився повністю. Кеш

Чому не застигає желе з ківі?

Готове желе треба дістати з холодильника безпосередньо перед подачею. Для наповнювача десерту не підходять ківі, ананас та інжир, оскільки в цих фруктах міститься специфічний фермент, що перешкоджає повноцінному застиганню желе.

Скільки потрібно часу щоб желе застигло?

Час застигання може трохи відрізнятися навіть при готуванні однієї і тієї ж страви за однаковим рецептом, але в середньому: Желе може застигнути за 1 годину (невеликий шар в холодильнику, але краще залишати на 2-3 години до повного застигання);

Желе з червоної смородини: рецепт і 10 простих інструкцій …
Як приготувати желе з червоної смородини в домашніх умовах? класичний рецепт; без желатину; без варіння; Простий рецепт без стерилізації; З малиною; через …