Зелена редька смак

Коренеплоди мають гірко-гострий смак і специфічний запах завдяки наявності глікозидів і ефірної олії.

Як правильно їсти чорну редьку?

Чорну редьку зазвичай їдять у салатах в тертому чи подрібненому вигляді. Саме так овоч зберігає максимум корисних властивостей. Однак, з редькою можна приготувати багато яскравих і незвичайних страв. Її маринують, смажать, варять і роблять пюре або додають до супів.

Що любить редька?

Редис любить вологу, тому подбайте, щоб ґрунт не пересихав – вологість повинна бути близько 80%. Для цього поливати потрібно раз на день, вранці або ввечері; а в разі посушливої весни – двічі на день. Також ґрунт потрібно періодично розпушувати – це дозволить зберігати вологу та боротися з бур'янами.

Який корінь у редьки?

Редька посівна — звичайна городня культура, яка широко культивується в Україні. Рослина дворічна. Корені товсті, темні або білі.

Сік редьки: чорної, зеленої, користь та шкода, як зробити та …
Зелена редька має дійсно велику кількість клітковини, а отже, впливає на нормалізацію роботи шлунково-кишкового тракту та вироблення травних ферментів.