Зберігання гіркого перцю в домашніх умовах

Як зберігати паприку?

Всі спеції повинні знаходиться в прохолодному і темному місці – ніяких сонячних променів і тепла. У місцях зберігання спецій температура повітря не повинна перевищувати 20 градусів тепла. Спеції червоного кольору (паприка і червоний перець) можна зберігати в холодильнику – так ви продовжите їм життя.

Що можна зробити з гіркого перцю?

З гострого перцю готують аджику, його маринують. Маринований перець подають як закуску, використовують для приготування салатів. Гострий перець обсмажують і готують з нього мариновану гостру закуску. З перцем готують сендвічі, подають перець зі стейками або з просто підсмаженим на грилі м'ясом.

Що робити щоб почервонів болгарський перець?

Що зробити, щоб перці почервоніли Коли справа в похолоданні, рішення тільки одне – утеплювати рослини всілякими способами. Спорудити в теплиці додаткове укриття, розкладати на грядці кругляки або пляшки з водою для накопичення тепла або включати на ніч обігрівачі – кожен вибирає за можливостями.

Як зберегти гіркий або гострий стручковий перець на зиму в …
Покрокова інструкція по заморожуванню гіркого перцю: 1. промити плоди під водою, а потім промокнути паперовим рушником; 2. розрізати на частини / кругляшки (щоб було зручніше потім розморожувати) або покласти цілі стручки в целофанові пакети або спеціальні контейнери …