Заготівля буряків на зиму

Як закрити цілий буряк на зиму?

Овочі очистіть і наріжте на більш дрібні шматочки. Приготуйте розсіл – змішайте воду з оцтом, сіллю і цукром. Буряк покласти в попередньо ошпарені банки разом з кількома горошинами перцю, зеленню і лавровим листом і залити гарячим розсолом. Залити буряк в банки на зиму приблизно на 20 хвилин і залишити остигати.

Що можна зробити з буряка на зиму?

Заготовки з буряка на зиму вражають різноманітністю і оригінальністю. З червоного коренеплоду можна приготувати салати, ікру, сироп, квас, варення і сік. Вона придатна для маринування та квашення, її можна висушити і заморозити. Кеш

Як заморозити столовий буряк на зиму?

Розкласти овоч на піддоні рівним тонким шаром і відправити в морозильну камеру на 1,5-2 години. Шматочки покриються крижаною скоринкою, і не будуть злипатися. Готовий продукт розкласти по пакетах з герметичною застібкою і обов'язково підписати. Зберігати так можна кілька місяців.

Заготівля буряка на зиму рецепти. Маринований і …
Заготівля буряка на зиму рецепти. Маринований і консервований буряк на зиму – найкращі рецепти. Як замаринувати буряк для винегрету, борщу, сирий, варений, тушкований, без стерилізації на …