З чого зробити шашлик

Яку частину мяса на шашлик?

Для шашлику використовують тушку молодої тваринни, щоб уникнути специфічного запаху. Кращими частинами вважається корейка, окіст, спинна частина.

Як нарізати свинину на шашлик?

Шашлик зі свинини краще робити з корейки, окісту чи вирізки. М'ясо нарізають прямокутними частинами довжиною близько 8 см, товщиною не більше 5 см. Так м'ясо не обгорить, але добре прожариться. Головне – стежити за вугіллям і вчасно перевертати шашлик.

Яку свинину на шашлик?

Яка частина свинини краща для шашлику Найкраще для цього підходять лопатка та шия. Сміливо беріть їх – шашлик вийде соковитим. Грудинку й очеревину також можна приготувати на відкритому вогні. Зайвий жир витопиться і ви отримаєте дуже смачне м'ясо.

Шашлик – 9 рецептів, як приготувати покроково з фото на
З неї шашлик виходить дуже соковитим і м’яким. Підійдуть також і свинячі реберця. Але вони повинні бути “м’ясні”, з невеликим вмістом сала; курка. Шашлик буде дуже ніжний. Великий плюс-шашлик з курки швидко готується; яловичина.