Які огірки для маринування

Паризький корнішон – дає невеликі огірочки, 6-8 см, які порівняно довго не переростає, хрусткі, без гіркоти. Маленькі корнішони – вважаються кращими для маринування та засолювання.

Який сорт огірків найкращий для засолки?

Плоди підходять як для вживання у свіжому вигляді, так і для консервації. Сорт огірків “Надя” — гібрид, який підходить як для теплиці, так і для відкритого ґрунту. Плоди світло-зеленого кольору, відрізняються однорідною структурою, хрумкі і ароматні. Чудово підходять для засолювання.

Для чого корисний огірок?

Огірки багаті на вітамін К, який допомагає кальцію краще розподілятися в організмі – це, своєю чергою підтримує щільність кісток, захищає від переломів, допомагає запобігти остеопорозу. Очищають організм. Завдяки огіркам кишечник буде краще очищатись.

Який сорт огірків найкращий для теплиці?

Найкращі сорти огірків для відкритого ґрунту та теплиці

  • Конні – ранній партенокарпічний гібрид, стійкий до низьких нічних температур та посухи. …
  • Бенефіс – скоростиглий партенокарпічний гібрид. …
  • Еколь – ранній високоврожайний самозапильний голландський гібрид. …
  • Доломіт – надранній партенокарпічний голландський сорт.

12 кращих рецептів маринованих огірків на зиму: хрусткі, …
Інгредієнти на 800 мл банку: 1. невеликі огірки – 550-600 гр. 2. сіль – 2 ч.л. 3. цукор – 1 ч.л. 4. оцет 9% – 20 мл 5. лавровий лист – 2-3 шт. 6. парасольки кропу – 2 шт. 7. чорний перець горошком – 5-6 шт. 8. часник – 2 зубчики великих 9. листя хрону – 1/3 шт. 10. листя вишні – 2 шт. 11. листя чорної …