Як варити варення з фейхоа?
Варення з фейхоа з лимоном та пектином
- Ретельно вимити і перебрати ягоди, розрізати навпіл і викласти в ємність для варіння. …
- Змішати лимонний сік, цукор і пектин до однорідної маси і додати до ягодам.
- Довести суміш до кипіння і варити ще протягом півгодини.
- Викласти в ємності і закупорити.
Кеш
Як правильно робити варення?
– Варити варення найзручніше у великій каструлі або мисці, де його можна добре перемішувати. Підготовлені плоди потрібно скласти в миску, залити гарячим цукровим сиропом і витримати 3-4 години, щоб сироп просочив ягоди або плоди. Готовий сироп повинен бути прозорим, підігрітим до температури не нижче 90° С.
Як смачно приготувати фейхоа?
Взяти кілограм фейхоа, подрібнити ягоди. Викласти їх у каструлю, влити воду і додати цукор. Безперервно помішуючи, потримати на вогні суміш п'ять хвилин, при цьому знімаючи пінку. Розлити по стерилізованих банках і закатати.
Варенье из фейхоа на зиму: рецепты с фото
Этот рецепт варенья на зиму отличается не только простотой приготовления, но еще и нежным вкусом. Ингредиенты: 1. 1 кг спелых ягод; 2. 1 кг сахара; …