Як зробити гарне фото торта?
Фотограф – перш за все художник
- Фон повинен бути нейтральним, краще за світлі відтінки (але не білий), не зливатися з кольором крему і коржів. …
- Додаткові елементи композиції варто підбирати у стилі оформлення торта. …
- Ексклюзивні торти Зі складним декором краще фотографувати без додаткових предметів.
Які найсмачніші торти?
Топ-10 найпопулярніших у світі тортів Десерти, які стали легендами
- Легендарний торт «Пташине молоко» / Польща, 1930-ті
- Мигдальний «Естерхазі» / Угорщина, 1846 рік.
- Кавовий «Тірамісу» / Італія, 1971 рік.
- Вишневий «Шварцвальд» або «Чорний ліс» / Німеччина, 1930-ті роки.
- Шоколадно-карамельний «Добош» / Угорщина, 1885 рік.