Як зробити торт красивим та швидко

Як зробити гарне фото торта?

Фотограф – перш за все художник

  1. Фон повинен бути нейтральним, краще за світлі відтінки (але не білий), не зливатися з кольором крему і коржів. …
  2. Додаткові елементи композиції варто підбирати у стилі оформлення торта. …
  3. Ексклюзивні торти Зі складним декором краще фотографувати без додаткових предметів.

Які найсмачніші торти?

Топ-10 найпопулярніших у світі тортів Десерти, які стали легендами

  • Легендарний торт «Пташине молоко» / Польща, 1930-ті
  • Мигдальний «Естерхазі» / Угорщина, 1846 рік.
  • Кавовий «Тірамісу» / Італія, 1971 рік.
  • Вишневий «Шварцвальд» або «Чорний ліс» / Німеччина, 1930-ті роки.
  • Шоколадно-карамельний «Добош» / Угорщина, 1885 рік.