Квас – простий рецепт Житній хліб нарізати на невеликі шматочки й підсушити їх в духовці. У суху трилітрову банку викласти сухарі, всипати цукор і немиті родзинки. Влити в банку чисту питну воду, трохи не доливаючи до країв. Прикрити банку кришкою або марлею і поставити квас бродити в темне тепле місце на 2 доби.19 лип. 2022 р.
Як зробити хлібний квас в домашніх умовах?
Приготування
- З буханки хліба зріж скоринку та подрібни його на маленькі шматочки. Залий хліб теплою водою. …
- Поріж решту хліба та запечи його до сухарів. …
- У 5 л банку вилий закваску, поклади кілька шматочків сушеного та свіжого хліба. …
- Злий через марлю перший квас. …
- Якщо не зціджувати квас кілька днів, у тебе вийде оцет.
Що потрібно для квасу?
Основні інгредієнти для приготування домашнього квасу включають хлібний жом, воду, цукор і дріжджі.
Скільки дріжджів на 10 л квасу?
theLime також підготував для вас простий рецепт квасу на дріжджах. Інгредієнти: цукор (400 г), вода (10 л), сухі дріжджі (10 г), лимонна кислота (1 ч. л).
Темний квас – рецепти, як смачно приготувати
Знаходимо відповідь на актуальне питання: як зробити квас темним в домашніх умовах Існує безліч напоїв, що дозволяють втамувати спрагу в спекотний день.