Як зробити котлети із зеленню

Що потрібно зробити, щоб котлети не розвалювалися?

Щоб фарш не розвалювався, до нього потрібно додавати жир – приблизно 30 г на кожні 100 г м'яса. Саме без жиру котлети можуть вийти сухими та крихкими. При цьому більша частина жиру витопиться при жарінні, а котлета залишиться соковитою. Ще один секрет – додати на 100 г фаршу 10-15 мл газованої води.

Що можна додавати до котлет?

Щоб котлети не розвалювалися, можна додати:

  • Манку. Вона вбирає зайву вологу та робить консистенцію котлет більш пружною. …
  • Овочі: картопля, морква, капуста, кабачок, цибуля. Вони додадуть страві пікантності та цікавого смаку. …
  • М'який сир. …
  • Яйця.