Як зберегти на зиму.

Як зберігати буряк і моркву в погребі?

Температура льоху чи підвалу, де зберігатиметься морква, має бути в межах -2… +2°C, вологість повітря 90-95%. Ще у підвалі має бути достатня, але не дуже інтенсивна вентиляція, адже за великої кількості повітря коренеплоди почнуть проростати.

Як правильно зберігати зелень на зиму?

Можна використовувати будь-яку зелень, її треба просто дрібно нарізати та змішати із сіллю у співвідношенні 1х1. Потім суміш пересипати в чисту банку та зберігати у холодильнику. Тут все дуже просто. Просто потрібно додати зелень у пляшку з оливковою олією та залишити настоятись на 4-6 тижнів. Кеш

Як переробити обліпиху?

Ягоди перебирають, очищають від сміття, промивають. Засипають обліпиху в банку і заливають горілкою, залишають для настоювання в темному місці на 60-75 днів. Проціджують заготовку. У напій можна додати невелику кількість меду за смаком для солодощі.

Зберегти "Сади перемоги" на зиму: швидкі рецепти та прості …
Спочатку розберімося, яку саме зелень можна сушити. До таких рослин належать: петрушка, кріп, базилік, селера, шпинат, щавель, зелена цибуля, кінза, фенхель, чабер, шавлія, м’ята, меліса. 1. Зелень необхідно уважно перебрати, вимити та добре просушити від вологи. 2. …