Як засолити патисони на зиму?
Залийте киплячим розсолом патисони, і прикрийте їх кришками. Зазвичай для засолювання заливають овочі холодним розсолом, але тут потрібен окріп, щоб розм'якшити шкірку патисонів. Не закупорюйте банки, а просто прикрийте і поставте на 3-4 дні в тепле і темне місце. Цього часу достатньо, щоб патисони просолилися.
Скільки стерилізувати Патісони?
Банки стерилізувати по 5-10 хвилин кожну. Кришки теж – 5 хвилин. Патисони добре помити, нарізати на шматки (якщо великі).
Що зробити з Патісонів?
Смажені патисони з часником Патисони вимити, нарізати кружечками, посолити і обваляти в борошні. Розігріти олію на сковороді, викласти овочі і обсмажити їх до золотистого кольору. Часник пропустити через прес, зелень дрібно нарізати, змішати їх зі сметаною (майонезом). Подавати смажені патисони разом з соусом.
Мариновані патисони на зиму в банках — виходять хрусткі
Особливість цього способу приготування прихована в назві: замість оцту тут використовується лимонна кислота. Вона теж є …