Як використовувати варення у випічці

Як згустити варення для випічки?

Як загустити начинку для пиріжків – лайфхак Достатньо додати до склянки варення 1 столову ложку порошку для желе і перемішати. Крім цього, можна в такій же пропорції додати борошно, панірувальні сухарі, вівсяні пластівці або мелене печиво – вони вберуть зайву вологу.

Як швидко згустити варення?

Для того, щоб зробити рідке варення більш густим, можна додати в нього крохмаль. Однак більш простим способом буде додавання манної каші. Пара ложок манної крупи, доданих в варення під час приготування – може загустити продукт, не змінюючи при цьому його смак і зовнішній вигляд.

Як використати старе варення?

Безпрограшний варіант: пастила зі старого варення Кращим для цього вважається варення, яке містить багато пектину і має желеподібний вигляд: з яблук, смородини, малини чи абрикоса. А от вишневе варення з кісточками не підійде – потрібно витратити багато часу на те, щоб звільнити варені ягоди від кісточок. Кеш

Випічка з варенням – 10 простих і смачних рецептів на швидку …
Рецепт випічки з заграв варення . Заграло варення викидати не поспішайте – їм можна наповнити прості тістечка. Вам знадобиться: сіль – 1 щіпка; борошно – 250 г; холодна вода – 3 ст. ложки;