Скільки часу вариться варення з черешні?
Перекладіть черешню в каструлю з товстим дном, додайте 400 г цукру та варіть на середньому вогні 45-50 хвилин. У вас має вийти густа тягуча консистенція. Готове черешневе варення одразу перекладіть в стерилізовану банку та щільно закрийте кришкою. Кеш
Як варить варення?
– Варити варення найзручніше у великій каструлі або мисці, де його можна добре перемішувати. Підготовлені плоди потрібно скласти в миску, залити гарячим цукровим сиропом і витримати 3-4 години, щоб сироп просочив ягоди або плоди. Готовий сироп повинен бути прозорим, підігрітим до температури не нижче 90° С.
Кому не можна черешні?
Не можна їсти яскраво забарвлену ягоду алергікам. Не рекомендується вживати черешню людям з гастритом з підвищеною кислотністю шлункового соку та за цукрового діабету. Не варто вживати черешню у разі порушення прохідності кишківника. Надмірне вживання черешні може привести до здуття живота, газоутворення, діареї.
Варення з черешні — 8 рецептів приготування, покрокові з …
Як варити варення з черешні. Варення можна зварити з червоної або з білої черешні, з кісточками і без. Правда, через щільну м’якоть витягти з черешні …