Як сушити персики в домашніх умовах

В електросушарці Половинки абрикос чи слив, скибки персиків викласти в електросушарку, поставивши температурний режим 50°. Поступово підвищувати температуру до 70-80°. Час сушіння складає близько 15 годин. До слив у процесі сушіння можна додавати пряні трави.6 серп. 2022 р.

Як дозріти персики?

Щоб дозріти персики вдома, рекомендуємо обережно покласти їх плодоніжкою вниз у коричневий паперовий пакет, а потім закрити отвір. Закриття мішка затримує природний газ етилен, який виділяє персик під час дозрівання, прискорюючи процес.

Що робити щоб достигло ківі в домашніх умовах?

Щоб ківі швидко дозріли вдома, покладіть їх в пакет разом зі зрілими яблуками (2-х штук буде цілком достатньо). Пакет зав'яжіть і залиште його при кімнатній температурі. Через 1-2 дні навіть найкисліші плоди стануть солодкими, м'якими і смачними. Що стосується яблук, то їх можна купити в тому ж магазині, що і ківі.

Як правильно зберігати персики?

На піку стиглості персики краще зберігати при кімнатній температурі на плоскій непористій поверхні. Що ще важливіше, кісточкові плоди слід зберігати плодоніжкою вниз, щоб уникнути появи м'яких плям. Якщо ваші персики готові для вас, але ви не готові до них, сміливо зберігайте їх у холодильнику пару днів.

Сушені персики, абрикоси, сливи в домашніх умовах: рецепт
Два простих способи заготовок сушених фруктів: персиків, абрикосів, слив. Як правильно сушити фрукти і зберігати – читайте рецепти і поради на Zaxid.net.