Як смажити кролика швидко та смачно

Як швидко замаринувати кролика?

Винний маринад Натріть або пропустіть часник через чеснокодавку і додайте в рідину, а потім всипте в неї спеції і все змішайте. Дрібно поріжте петрушку і кріп і додайте в рідину, а потім покладіть в маринад лавровий лист. Кроляче м'ясо потрібно маринувати 3-8 годин, в залежності від того, молоде м'ясо чи ні. Кеш

Як замаринувати кролика в домашніх умовах?

Беремо біле сухе вино та воду в рівних пропорціях (у мене по 200 мл), 50 мл соєвого соусу, спеції за смаком. Я додавала в маринад сіль, перець, паприку та розмарин. Кролятину слід тримати в цьому маринаді від 2 годин. Тушку слід залити холодною водою, додати сік половини лимона, крапельку оцту та гілочку розмарину.

Що можна зробити з кролика?

Страви з кролика

  • Кролик в сметані Кроляче м'ясо цінують не тільки найвибагливіші гурмани, але і звичайні любителі смачного, ніжного і ароматного м'яса. …
  • Кролик в рукаві …
  • Кролик в духовці …
  • Тушкований кролик
  • Кролик з картоплею в духовці …
  • Кролик у вині …
  • Кролик тушкований з грибами …
  • Кролик з чорносливом

КешСхожі

Як приготувати кролика: 7 смачних рецептів | Блог Comfy
Щоб страва з кролика вийшла дійсно смачною, потрібно правильно вибрати і підготувати тушку: 1. Вибирайте охолоджене м’ясо. Замороження негативно впливає на якість кролятини. 2. М’ясо повинно мати рожевий колір. Його відтінок залежить від віку особини. М’ясо молодого кролика віком до …