Як швидко замаринувати кролика?
Винний маринад Натріть або пропустіть часник через чеснокодавку і додайте в рідину, а потім всипте в неї спеції і все змішайте. Дрібно поріжте петрушку і кріп і додайте в рідину, а потім покладіть в маринад лавровий лист. Кроляче м'ясо потрібно маринувати 3-8 годин, в залежності від того, молоде м'ясо чи ні. Кеш
Як замаринувати кролика в домашніх умовах?
Беремо біле сухе вино та воду в рівних пропорціях (у мене по 200 мл), 50 мл соєвого соусу, спеції за смаком. Я додавала в маринад сіль, перець, паприку та розмарин. Кролятину слід тримати в цьому маринаді від 2 годин. Тушку слід залити холодною водою, додати сік половини лимона, крапельку оцту та гілочку розмарину.
Що можна зробити з кролика?
Страви з кролика
- Кролик в сметані Кроляче м'ясо цінують не тільки найвибагливіші гурмани, але і звичайні любителі смачного, ніжного і ароматного м'яса. …
- Кролик в рукаві …
- Кролик в духовці …
- Тушкований кролик …
- Кролик з картоплею в духовці …
- Кролик у вині …
- Кролик тушкований з грибами …
- Кролик з чорносливом
КешСхожі
Як приготувати кролика: 7 смачних рецептів | Блог Comfy
Щоб страва з кролика вийшла дійсно смачною, потрібно правильно вибрати і підготувати тушку: 1. Вибирайте охолоджене м’ясо. Замороження негативно впливає на якість кролятини. 2. М’ясо повинно мати рожевий колір. Його відтінок залежить від віку особини. М’ясо молодого кролика віком до …