Як смачно замаринувати цибулю для салату в оцті

Змішуємо: воду, цукор, сіль, доводимо до кипіння, кладемо оцет, як тільки почне закипати, заливаємо маринадом цибулю. Закриваємо кришкою. Коли баночка охолоне (1-1,5 ч.) цибуля готова, можна використовувати і їсти.20 січ. 2017 р.

Як смачно замаринувати цибулю до м’яса?

Спосіб приготування:

  1. Цибулю почистити та порізати півкільцями.
  2. З`єднати цукор, оцет та воду.
  3. Отриманим маринадом залити цибулю. Залишити маринуватися на 10 хвилин.
  4. Злити маринад та використовувати цибулю у стравах.

Як замаринувати синю цибулю для салату?

Перед тим, як замаринувати цибулю, поріж її тонкими кільцями. Скип'яти воду, залий цибулю окропом і залиш на 2 хвилини. Потім зціди воду, а в цибулю додай оцет, цукор і сіль і улюблені трави. Перемішай і можна подавати – маринована цибуля готова.

Як замаринувати цибулю щоб була смачна?

Рецепт маринаду простий і криється у формулі «1:2:3». На одну частину солі й одну частину цукру потрібно взяти дві частини оцту і три частини води. Щодо оцту, то раджу той, який виготовлений методом природної ферментації та має кислотність близько 6%. Кеш

Маринована цибуля в оцті – рецепт для салату і …
Спосіб приготування: 1. Цибулю почистити та порізати кільцями. Порізану цибулю скласти у будь-яку зручну місткість. 2. Додати до цибулі сіль, цукор, чорний перчик, гірчицю в зернах, оцет. Залити окропом так, щоб він повністю покривав овоч. Перемішати. Найчитабельніше з розділу 3. Поставити маринуватися цибулю в холодильник на 6 годин.