Як смачно приготувати стрілки від часнику

Часникові стрілки помити, перебрати, видалити “коробочки” з насінням. Решту стрілок порізати на частинки по 3-4 см. Покласти порізані пагони в сковороду з олією та смажити на середньому вогні під кришкою 15-20 хв., поки вони не розм'якнуть. Час від часу піднімати кришку і помішувати.

Що можна приготувати із стрілок часника?

5 смачних страв з часникових стрілок (рецепти)

  1. Паста з часникових стрілок (соус Песто) Песто, це італійський соус на основі базиліка, сиру і оливкової олії. …
  2. Смажені стрілки часнику Ріжемо стрілки довжиною 6-7 см. …
  3. Мариновані часникові стрілки
  4. Заморожені часникові стрілки на зиму …
  5. Часниковий крем суп з сирними грінками

Кеш

Як засолити Стрілки часнику в домашніх умовах?

Солоні часникові стрілки.

  1. Помиті і порізані часникові стрілки відварюють в окропі 1 хвилину
  2. Остуджують їх у холодній воді, просушують на друшляку
  3. Стерилізують банки
  4. Варять розсіл з води, солі та цукру
  5. У банки розкладають стрілки часнику, прянощі
  6. Заливають їх киплячим розсолом і залишають на 3 дні

Кеш

Як приготувати стрілки часнику з яйцями?

У невелику миску розбиваємо яйця, солимо і перчимо їх за смаком, додаємо до них дрібно нарізану зелень і сир. Сковороду розігріваємо з рослинною олією. Викладаємо на неї часникові стрілки. Обсмажуємо їх на середньому вогні приблизно 2-3 хвилини.

Як смачно приготувати часникові стрілки — …