Часникові стрілки помити, перебрати, видалити “коробочки” з насінням. Решту стрілок порізати на частинки по 3-4 см. Покласти порізані пагони в сковороду з олією та смажити на середньому вогні під кришкою 15-20 хв., поки вони не розм'якнуть. Час від часу піднімати кришку і помішувати.
Що можна приготувати із стрілок часника?
5 смачних страв з часникових стрілок (рецепти)
- Паста з часникових стрілок (соус Песто) Песто, це італійський соус на основі базиліка, сиру і оливкової олії. …
- Смажені стрілки часнику Ріжемо стрілки довжиною 6-7 см. …
- Мариновані часникові стрілки …
- Заморожені часникові стрілки на зиму …
- Часниковий крем суп з сирними грінками
Кеш
Як засолити Стрілки часнику в домашніх умовах?
Солоні часникові стрілки.
- Помиті і порізані часникові стрілки відварюють в окропі 1 хвилину
- Остуджують їх у холодній воді, просушують на друшляку
- Стерилізують банки
- Варять розсіл з води, солі та цукру
- У банки розкладають стрілки часнику, прянощі
- Заливають їх киплячим розсолом і залишають на 3 дні
Кеш
Як приготувати стрілки часнику з яйцями?
У невелику миску розбиваємо яйця, солимо і перчимо їх за смаком, додаємо до них дрібно нарізану зелень і сир. Сковороду розігріваємо з рослинною олією. Викладаємо на неї часникові стрілки. Обсмажуємо їх на середньому вогні приблизно 2-3 хвилини.
Як смачно приготувати часникові стрілки — …