Як робити квашену капусту в домашніх

Скільки солі на 3 х літрову банку капусти?

Скільки солі потрібно на 3-літрову банку Тому для заготівлі 1 банки знадобиться всипати близько 50-70 г солі, а це близько 2-3 столових ложок.

Що потрібно щоб квашена капуста була хрусткою?

Щоб капуста була хрусткою, рекомендується процес заквашування починати при кімнатній температурі, а закінчувати приблизно при 0 ° С. Для отримання хрусткої капусти готуємо її в розсолі.

Як правильно приготувати квашену капусту для вареників?

Готуємо начинку В баняк набираємо літру квашеної капусти та заливаємо водою. Варимо на невеличкому вогні приблизно годину.

Капуста квашеная – RussianFood.com
В соль можно добавить 1 ч. ложку размятых семян укропа. В капусту иногда кладут нарезанные дольками антоновские яблоки, целые …