Що потрібно для зеленого борщу?
Інгредієнти:
- М'ясо (на ваш смак) – 600 г
- Вода – 3 л
- Картопля – 400 г
- Морква – 1 шт.
- Щавель – 200 г
- Зелень кропу – 1 пучок
- Зелень петрушки – 1 пучок
- Зелена цибуля – кілька пір'їн
Скільки капусти треба на борщ?
Класичний український борщ
- Вода – 1,5-2 л.
- свинина або яловичина на кістці – 400 г
- картопля – 4 шт. ( середні)
- буряк – 2 шт. ( невеликі)
- морква – 1 шт.
- цибуля – 3 шт. ( середні)
- капуста білокачанна свіжа – 300 г
- томатна паста – 2 ст. л.
Коли треба кидати капусту в борщ?
Досвідчені господині рекомендують додавати овоч в каструлю через 10-15 хвилин після картоплі. Однак важливо пам'ятати, що багато що залежить від віку капусти і її сорту. Деякі господині додають її всього за 5 або 10 хвилин до повної готовності страви. Це можна робити, якщо овоч молодий і м'який.
Справжній зелений борщ-рецепт, перевірений …