Як приготувати тушковану тушку в автоклаві

Скільки варити Свинну тушонку в автоклаві?

Банки закрити і відправити в автоклав на 40 хвилин при температурі 110 градусів Цельсія.

Скільки потрібно солі на тушонку в автоклаві?

Рецепт тушонки в автоклаві з качки і курки

  1. м'ясо птиці-1 кг;
  2. лавровий лист – 2 шт .;
  3. сіль – 2 ст. л .;
  4. набір сухих спецій (за бажанням).

Кеш

Скільки солі на 1 кг м’яса для тушонки?

Відміряємо сіль: на 1 кг м'яса — 11 г солі (1 столова ложка з гіркою). Кеш

Домашняя тушенка в автоклаве куриная рецепт с фото
Время приготовления: 6 ч. Тушки должны быть заранее подготовлены, лишены перьев и пуха, очищены от внутренностей. Срежем с уток и гусей жир и отложим в отдельную посуду. Разделим птицу на …