Як приготувати ковбасу з яловичини в домашніх

Як варити ковбасу в домашніх умовах?

У досить велику каструлю, сковорідку або казан налити води 15 см. Покласти в каструлю колечко ковбаси, щоб воно занурилося у воду, і довести воду до кипіння. Варити домашню ковбасу від початку кипіння води — 4-5 хв. Якщо все зроблено правильно — ковбаса не лопне.

Що робити щоб домашня ковбаса була соковита?

Щоб ковбаса вийшла соковита та м'яка, додайте трішки води у рублений фарш, після чого потрібно ретельно його вибити. Вживати можна і в гарячому і в холодному вигляді.

Як зробити домашню ковбасу з фаршу?

Спосіб приготування:

  1. М'ясо і сало перекрутити через велику решітку.
  2. Додати алкоголь і спеції.
  3. Дати настоятися 40 хвилин.
  4. Натуральну оболонку замочити в оцті.
  5. Потім добре промити під холодною водою.
  6. Сформувати ковбаски.
  7. Можна відварити, смажити або запікати.

Домашня ковбаса із яловичини – рецепт як …
Достатком ковбасних виробів на прилавках магазинів сьогодні нікого не здивуєш, але яка їх якість і смак – справа тонка. Адже не завжди можливо навіть припустити із чого магазинна ковбаса приготовлена. Тому, …