Як варити ковбасу в домашніх умовах?
У досить велику каструлю, сковорідку або казан налити води 15 см. Покласти в каструлю колечко ковбаси, щоб воно занурилося у воду, і довести воду до кипіння. Варити домашню ковбасу від початку кипіння води — 4-5 хв. Якщо все зроблено правильно — ковбаса не лопне.
Що робити щоб домашня ковбаса була соковита?
Щоб ковбаса вийшла соковита та м'яка, додайте трішки води у рублений фарш, після чого потрібно ретельно його вибити. Вживати можна і в гарячому і в холодному вигляді.
Як зробити домашню ковбасу з фаршу?
Спосіб приготування:
- М'ясо і сало перекрутити через велику решітку.
- Додати алкоголь і спеції.
- Дати настоятися 40 хвилин.
- Натуральну оболонку замочити в оцті.
- Потім добре промити під холодною водою.
- Сформувати ковбаски.
- Можна відварити, смажити або запікати.
Домашня ковбаса із яловичини – рецепт як …
Достатком ковбасних виробів на прилавках магазинів сьогодні нікого не здивуєш, але яка їх якість і смак – справа тонка. Адже не завжди можливо навіть припустити із чого магазинна ковбаса приготовлена. Тому, …