Як приготувати капусту з яйцем в духовці

Заливаємо капусту сирно-омлетною сумішшю і відправляємо в духовку. Запікаємо при 180 градусах. Час запікання складає приблизно півгодини, плюс-мінус кілька хвилин в залежності від особливостей духовки. Яєчна заливка повинна гарно схопитися, а шматочки сиру – підрум'янитися.

Як приготувати цвітну капусту в яйці?

Цвітну капусту відварити у підсоленій воді 5—7 хв. Яйця збити, борошно змішати з сухарями. Після охолодження суміші кожне суцвіття окремо по черзі вмочити в яйце потім в борошно з сухарями і смажити на добре розігрітій олії до золотистого кольору.

Як приготувати цвітну капусту в духовці?

Підготовлену цвітну капусту викласти в змащену вершковим маслом форму, залити яєчно-сметанною сумішшю, притрусити поверхню тертим сиром і запікати близько 15 хвилин за 180-200°С до утворення рум'яної скоринки.

Як смачно приготувати цвітну капусту на сковороді?

У перця видалити серцевину, нарізати смужками. Цвітну капусту промити і розділити на суцвіття. Розігріти на сковороді олію, викласти цибулю, моркву і перець, обсмажувати 10 хвилин до готовності. Після закінчення цього часу влити молоко і томатну пасту, довести до кипіння, тушкувати протягом однієї хвилини.

Цвітна капуста з яйцем на сковороді і в духовці: рецепти
Цвітна капуста з яйцем – відмінний дует для приготування смачних страв. До них можна додавати сметану, вершки, сир, помідори, цибулю, ковбасу та інші інгредієнти.