Що можна приготувати з гарбуза?
Страви з гарбуза: топ-10 смачних рецептів від учасників «МастерШеф»
- Гарбузовий салат з огірками, помідорами та зеленню Складові: …
- Гарбузовий крем-суп Складові: …
- Гарбузова запіканка з сиром …
- Курка, запечена в гарбузі …
- Котлети гарбузові …
- Рисова каша з гарбузом і родзинками …
- Гарбузовий пиріг …
- Гарбузові кекси
Кеш
Як краще приготувати гарбуз?
Гарбуз нарізати великими шматочками, розтопити масло і деякою його кількістю змастити форму для запікання. Викласти гарбуз на форму в один шар, змастити маслом. Кожен шматочок посипати цукром і прянощами, відправити в духовку на 20 хвилин при температурі 180 °C.
Як смачно приготувати гарбуз з м ясом?
У миску влийте олію, бальзамічний оцет, вичавіть часник, додайте паприку, листочки розмарину, сіль і розмішайте. Покладіть до цієї суміші скибки гарбуза і руками вимішайте, щоб ароматна суміш з олією огорнула гарбуз. На змащене олією деко викладіть м'ясо і скибки гарбуза. Запікайте в духовці при 180ᵒС 40 хвилин.
Страви з гарбуза: 20 кращих рецептів для всіх
Рецепт приготування: Вибрати гарбуз невеликого розміру, зрізати верхівку і вичистити насіння. Наповнюємо ягоду (так-так, гарбуз є ягодою) пшоном, родзинками, заливаємо молоко. Чим жирніше молоко, тим краще. Можна взяти топлене, так як воно дає …