Як приготувати фруктові компоти

Як правильно варити компот з фруктів?

Візьміть велику каструлю, налийте в неї воду та поставте її на вогонь. Після закипання обережно викладіть у кастрюлю всі фрукти та ягоди. Насипте цукор і дайте прокипіти компоту 25 хвилин. Потім додайте трохи ягід і проваріть іще 15 хвилин. Кеш

Як правильно приготувати компот?

Для приготування компоту плоди не потрібно попередньо розморожувати, так вони втратять багато соку. Тому покладіть всю ягідну суміш у замороженому вигляді в киплячу воду. Дочекайтеся, коли вода знову закипить. Зменшіть вогонь й варіть компот не більше 5 хвилин.

Як зварити смачний яблучний компот?

Залити яблука водою і поставити на плиту, довести до кипіння. Після закипання додати цукор і розмішати до повного розчинення. Проварити компот 3 хвилини. Зняти з вогню, накрити кришкою і залишити до повного охолодження. Кеш

Компот – 47 рецептів, як приготувати покроково з …
Спочатку з фруктів варять сироп з додаванням цукру (на літр води беруть приблизно 150 г цукру). Це стосується таких фруктів і ягід, як груші, яблука, персики, вишня і т.д. більш м’які фрукти і ягоди (банани, диня, малина, цитрусові) не варять, а посто викладають в гарячий солодкий сироп, прибирають з плити і охолоджують.