Як правильно засолити сирі

Що можна зробити щоб сир не був кислим?

Дуже кислий домашній сир стане ніжним, якщо змішати його з рівною кількістю свіжого молока і залишити на годину, а потім, відкинувши на марлю, вкладену у друшляк, дати молоку стекти. Після цього його слід покласти під прес.

Як робити смажений сир?

Сир обваляйте по черзі у борошні, яйцях та панірувальних сухарях. Викладіть сир на сильно розігріту пательню з великою кількістю рослинної олії та обсмажуйте по 1,5 хв. з кожної сторони. Ніжний розплавлений сир, загорнутий у тонку хрустку просмажену скоринку, просто тане у роті, тож неодмінно вразить будь-кого.

Як робити закваску для сиру?

Для приготування сиру використовуйте закваску Сир VIVO і молоко (коров'яче, козяче…). З 1 літра молока вийде 150-200 г сиру. 1 флакона закваски досить для сквашування до 3 літрів молока. 2 Отриману кисломолочну основу для сиру підігрівати в каструлі на маленькому вогні протягом 40-50 хвилин.

Твердий сир, характеристики, сорти сиру та способи …
Коли тверді сири виготовляються із сирого молока, час дозрівання збільшується, і сир має більш інтенсивний смак, який також відрізняється якісно порівняно із сиром, виготовленим із мікрофільтрованого чи пастеризованого молока. Дослідження впливу пастеризації …