Як правильно забити індичку

Як швидко замаринувати індичку?

Досить змішати кефір, трохи рослинної олії й гірчицю, додавши сіль і спеції. Потім потрібно добре змастити індичку зсередини й зовні. До речі, якщо зробите невеликі надрізи на шкірці, волокна просочаться краще. Дуже часто використовують кефірний маринад для шашлику з індички.

Як тримати індиків в домашніх умовах?

Оптимальною температурою повітря у приміщенні для дорослих особин вважається +20-22 °С влітку і не нижче +15 °С взимку. Пташенята у віці до 5-ти днів теплолюбніші: вони відмінно себе почувають при температурі +33 °С. На зиму пташник утеплюють, так як холод і вогкість негативно позначаються на здоров'ї індиків.

Як швидко росте індик?

М'ясо індиків відноситься до дієтичного. Ростуть індики швидко: бройлерні породи досягають розмірів, при яких можливо починати забій молодняку, всього в три місяці! У дорослому віці індички добре несуться.

Забій індиків в домашніх умовах: фото і відео огляд