Як правильно їдять котлету по-київськи

«Їдять її, використовуючи ніж та вилку. Але є одна тонкість. Котлету бажано проколоти вилкою у двох місцях, щоб вершкове масло трохи скло. Після цього, відрізаючи порційно по шматочку, можна її з'їсти, не боячись забруднитись».20 лип. 2018 р.

Як правильно їсти котлету з етикету?

Птах і м'ясо Тефтелі, шніцелі, котлети тощо, які часто подає ресторан для весілля, їдять виключно вилкоютому що вони дуже легко поділяються на маленькі частини без ножа.

Як правильно розігріти котлети по-київськи?

Обсмажені котлети в паніровці мають хрустку скоринку і соковитим ніжним м'ясом усередині. Для отримання готової страви потрібно не розморожуючи розігріти котлети в духовці, на сковорідці або мікрохвильовій печі.