Як мити чавунну сковороду після приготування.

– Після приготування страви залишки їжі та жиру видалити паперовим рушником або серветкою – так легше буде відмити виріб. – Мити посуд максимально гарячою водою, яка комфортна для шкіри рук. Висока температура води дозволить змити залишки жиру або масла без застосування миючих засобів.28 черв. 2018 р.

Як правильно мити чавунну сковорідку?

– Для миття чавунної сковорідки використовуйте тільки миючі засоби, що не містять агресивні абразивні речовини, адже вони швидко руйнують антипригарний шар. До того ж, мити сковорідку слід тільки вручну – ніколи не використовуйте її для миття в посудомийній машині.

Як підготувати нову чавунну сковорідку?

Перед найпершим застосуванням такий посуд потрібно обов'язково прожарити близько 20 хвилин на плиті за температури, яка вища за 100° С з рослинною олією, налитою шаром у 5 мм або з великою кількістю кухонної солі. У результаті чорний колір придбаного виробу повинен змінитися на сірий. Кеш

Як мити чавунний посуд?

Промийте чавунний посуд теплою водою з невеликою кількістю миючого засобу. За потреби використовуйте щітку або мочалку для миття посуду. Якщо часточки їжі пригоріли та сильно пристали до поверхні налийте воду в посуд та прокип'ятіть протягом 3-5 хв., остудіть та потріть щіткою або шкребком для посуду.

Як правильно доглядати за чавунною сковородою після …
Через 30 хвилин вимкніть вогонь, висипте сіль і залиште сковорідку до повного охолодження. Після цього остиглу чавунну сковороду промийте під гарячою водою і знову витріть насухо.