Для викладання часнику готують відповідні за розміром банки, в які і укладають часник. У банки заливають маринад, який готують наступним чином: на 1 літр 5-процентного натурального оцту додають 1 столову ложку солі і 1 столову ложку цукру. Через декілька місяців часник готовий.
Як замаринувати часник по корейськи?
Розділіть головки часнику на окремі зубчики. Замочіть зубчики у воді на 30 хвилин, щоб лушпиння легко знімалося. Почистьте зубчики часнику, попередньо відрізавши їхні кінчики із залишками корінців. Залийте часник холодною кип'яченою водою й залиште на 3 години, аби він не посинів у процесі маринування.
Як маринувати часник головками?
- Очистіть верхній шар шкірки часнику, зріжте корінець внизу і при необхідності вкоротіть стебло зверху. …
- Розкладіть часник по банкам, додайте в кожну по 1 лавровому листу, 2 бутони гвоздики і 2 горошини запашного перцю.
- У кожну банку всипте по 25 г солі і цукру. …
- Накрийте банки кришками і залиште на добу.
Як засолити часник на зиму?
На 1 літр холодної води треба 2 столові ложки солі. У воді розчиніть сіль і залийте цим розсолом часник у банках. Закрийте банки пластиковими кришками й залиште часник засолюватися. Зберігайте в темному, недоступному від сонячних променів місці.
Маринований часник – 10 рецептів приготування, покрокові з …
Як маринувати часник на зиму. Маринують часник і цілим, і часточками. Перевага віддається чищеному часнику, але маринують і нечищеним.