Як Карамелізувати яблука на сковороді?
Ставлять сковороду з вершковим маслом на середній вогонь, розтоплюють масло, додають цукор. Суміш постійно помішують, поки цукор повністю не розчиниться, і сироп придбає жовтий колір. Додають шматочки яблук, збільшують вогонь, карамелізують фрукти, до тих пір, щоб м'якоть стала м'якою, але зберегла форму.
Як зробити мочені яблука на зиму?
- Приготуйте розчин з солі, цукру і води. Залийте солод 100 г окропу
- Введіть солод підготовлений маринад. …
- Рядами укладіть яблука і залийте їх розчином. …
- Викладіть зверху гніт і залиште на тиждень при температурі 18-20 °С. …
- Перенесіть заготовки в підвал і залиште на 60 днів.
Що можна закрити з яблук на зиму?
Тим більше, що яблука не всіх сортів можна зберегти до глибокої зими. Саме тому більшість людей вважають за краще робити різні заготовки – варення, повидло, компоти, корисні чіпси, мармелад і багато іншого.
Що можна приготувати з яблук на зиму – прості рецепти — …
«Ананаси» з кабачків на зиму