Яблука як ананаси на зиму

Як Карамелізувати яблука на сковороді?

Ставлять сковороду з вершковим маслом на середній вогонь, розтоплюють масло, додають цукор. Суміш постійно помішують, поки цукор повністю не розчиниться, і сироп придбає жовтий колір. Додають шматочки яблук, збільшують вогонь, карамелізують фрукти, до тих пір, щоб м'якоть стала м'якою, але зберегла форму.

Як зробити мочені яблука на зиму?

  1. Приготуйте розчин з солі, цукру і води. Залийте солод 100 г окропу
  2. Введіть солод підготовлений маринад. …
  3. Рядами укладіть яблука і залийте їх розчином. …
  4. Викладіть зверху гніт і залиште на тиждень при температурі 18-20 °С. …
  5. Перенесіть заготовки в підвал і залиште на 60 днів.

Що можна закрити з яблук на зиму?

Тим більше, що яблука не всіх сортів можна зберегти до глибокої зими. Саме тому більшість людей вважають за краще робити різні заготовки – варення, повидло, компоти, корисні чіпси, мармелад і багато іншого.

Що можна приготувати з яблук на зиму – прості рецепти — …
«Ананаси» з кабачків на зиму