Варення з яблук у домашніх умовах

Яблука вкласти в каструлю, додати цукор. Яблука залити гарячою водою, каструлю поставити на вогонь, варити компот із сушених яблук на слабкому вогні 35 хвилин. Потім компот із сушених яблук охолодити і додати лимонної кислоти. Компот із сушених яблук готовий.3 серп. 2021 р.

Скільки треба цукру на яблучне варення?

Розкладіть готове яблучне варення (в гарячому вигляді) по стерилізованих банках і закатайте. Інгредієнти: яблука — 1 кг цукор — 1 кг Кеш

Як зробити густе повидло з яблук?

Яблука порізати дольками, влити воду і варити від закипання 20 хв. Додати 1,5 кг цукру і варити ще 20 хв, можна змолоти блендером для більшої однорідності. Додати решту цукру і варити від закипання ще 20 хв. Усе, густе і смачне повидло готове!

Як правильно приготувати повидло з яблук?

Варити яблука 20 хвилин, злити воду і подрібнити фрукти в пюре. Пюре поставити на маленький вогонь. Додати цукор, а також кардамон і корицю за смаком, а також м'якоть лимона. Варити 70-90 хвилин, періодично знімаючи піну. Кеш

ВАРЕННЯ З ЯБЛУК ШМАТОЧКАМИ – UA Modna
Приготування варення з яблук кусочками забирає формально більше доби, але переважно – це просто вистоювання варення без участі рук господині, по кухні плине тонкий аромат яблук і кориці, в голові – прояснення, на …