Варення з аґрусу пропорції

Інгредієнти: 2 кг аґрусу, 2 кг цукру, 2 апельсина. Пропорції вказані для приготування 6 півлітрових баночок.10 лип. 2023 р.

Як правильно приготувати варення з агрусу?

Просте варення з агрусу зварити дуже легко, на відміну від знаменитого царського варення. Не потрібно ніяких складних маніпуляцій з ягодами, окремої варіння сиропу і вишневого листя. Просто покладіть ягоди в таз, додайте цукор і поставте на вогонь. Через годину варення буде вже готове.

Скільки варити Агрусове варення?

З двох склянок чистої води і кілограма цукру варять сироп. У прокип'ячену 5 хвилин основу закладають кілограм червоного агрусу. Варять ягоди 5 хвилин та вимикають вогонь. Аґрусове варення настоюють, прикривши чистим рушником протягом 8-10 годин, а потім, повторно проварюють протягом 20 хвилин.

Що можна зробити з агрусу?

З агрусу часто роблять джем, компот, варення. Агрус вирощують і продають в Україні.

Варення з аґрусу рецепт: легкий покроковий рецепт
Рецепт приготування варення з аґрусу Інгредієнти: аґрус – 1 кг; лимонний сік – 1/2 ч. л; цукор – 1 кг; вода – 400 мл. Аґрусове варення. Рецепт …