Тушонка з язика в домашніх умовах

Скільки часу стерилізувати тушонку?

Зверху на кришки потрібно встановити вантаж у вигляді тарілки або сковороди, щоб не підіймалися банки та не злітали кришки. Накрити каструлю, щоб вода швидше закипіла. Коли закипить, зробити мінімальний вогонь та стерилізувати банки з м'ясом 5-6 годин.

Як зробити тушонку в каструлі?

Взяти каструлю, на її дно вистелити рушник, поставити банки і накрити кришками. Наповнити каструлю водою і поставити на вогонь. Дочекатися, поки вода закипить, і готувати тушонку 5 годин. Весь час підливати кип'ячену воду в каструлю. Кеш

Скільки готувати тушонку в духовці?

Спочатку розміщуємо банки, а потім вмикаємо духовку. Тушкуйте тушонку при температурі 150 градусів 3 години з моменту закипання. Вийміть банки з духовки та закрийте герметично. Кутати не потрібно.

Як зробити домашню тушонку: три простих рецепти» Eva Blog
Часто тушонку готують у автоклаві. Це спеціальний пристрій, який є далеко не в кожного. Тому розглянемо найпростіші та найдоступніші способи: 1. Мультиварка Тут взагалі все легко: виберіть режим “гасіння” або “томління”, завантажте м’ясо, необхідні інгредієнти і дочекайтеся …