Тісто з морквою

Що можна зробити з морквою?

Що приготувати з моркви: яскраві страви від Євгена Клопотенка

  • Китайський салат з морквою і редькою
  • Варення з моркви з імбиром
  • Морквяний бісквіт
  • Морквяні котлети
  • Салат з морквою і базиліком
  • Морквяний крем-суп з імбиром і куркумою

Як смачно зварити моркву?

Вода повинна повністю покривати овочі, а після закипання моркву варять ще близько пів години. Щоб скоротити цей час у два рази, моркву можна відразу нарізати шматочками. Порізану моркву також заливаєте водою і ставите на вогонь. Закипить вона набагато швидше, а для варіння буде достатньо 15 хвилин.

Як правильно запекти моркву в духовці?

Все, що вам треба, це почистити моркву, змішати її з оливковою олією, сіллю та перцем і запекти до м'якості й золотистого кольору у духовці. Новий улюблений сімейний гарнір готовий! Ви можете подавати запечену моркву і в будні, але вона зіграє свою роль і на святковому столі.

Що приготувати зі слоєнного тіста: 7 смачних рецептів
Вам знадобиться 1. 1 аркуш шарового тесту, 2. 400 г свіжих ягід (можна суміш різних), 3. 2 ст. ложки цукру, 4. 2 ст. ложки манки, 5. 2 яєчних білка, 6. 3 ст. ложки цукрової пудри, 7. щепітка ванільного цукру. Як готувати? Розкатайте тісто, викладіть на противінь і посипте манкою. Зверху розкладіть …