Тархун назва інша

Естрагон (острогін) – популярна трава, використовувана у блюдах європейської кухні. Французькі кулінарні майстри настільки полюбили смак цієї рослини, що дали йому назву "Король серед спецій".

Як називають тархун?

Поли́н-естраго́н, в кулінарії частіше естраго́н або тарху́н, рідше естрагі́н, острогін (Artemisia dracunculus L., Oligosporus dracunculus (L.) Pojark.) — багаторічна трав'яниста рослина з роду полин висотою до 150 см.

Чому не пахне тархун?

Тархун не пахнет, потому что он "русский" Он очень редкий, из семян не вырастить, они стерильные. Можно только вегетативно размножить.

Для чого використовують естрагон?

Естрагон можна використовувати при приготуванні страв з фаршу з м'яса, риби, картоплі, овочів. Можна додавати рослина в рис, плов, окрошку, кисломолочні продукти. Незамінним є тархун в деяких соусах, майонезах і в зеленому олії. Дуже популярний в світі освіжаючий напій, який готують на основі цієї рослини.

Тархун — корисні властивості і як вик…
«Тархун» (груз. ტარხუნა) [tʼɑɾχunɑ])) — сладкий безалкогольный газированный прохладительный лимонадный напиток изумрудно-зелёного цвета. Изготавливается из воды, лимонной кислоты, сахара и экстракта эстрагона (растения, также известного как тархун, что и дало название …