Суп з буряка та цвітної капусти

Як правильно зварити суп з цвітної капусти?

Цвітну капусту розділити на суцвіття, вимити, цибулю і моркву очистити, цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на тертці. Розігріти олію на сковороді, обсмажити цибулю і моркву до готовності. Викласти зажарку в каструлю, туди ж додати капусту, довести до кипіння, варити під кришкою 10 хвилин.

Що приготувати з вареної цвітної капусти?

10 смачних страв із цвітної капусти

  • 1 Смажена цвітна капуста
  • 2 Ароматне рагу з цвітної капусти з айвою
  • 3 Биточки з цвітної капусти
  • 4 Крем-суп із цвітної капусти із сирними кульками або грінками
  • 5 Запіканка з цвітною капустою у мультиварці
  • 6 Кіш з грибами, цвітною капустою та помідорами

Як правильно варити цвітну капусту?

Якщо ви хочете варити цвітну капусту у воді, закип'ятіть її з дрібкою солі та опустіть суцвіття в окріп. Зменште вогонь до середнього та готуйте 10-15 хвилин. Цілу капустину варіть довше приблизно на 10 хвилин. У будь-якому з цих способів орієнтуйтеся на свій смак.

Суп з цвітної капусти: найсмачніших рецепта
Суп з цвітної капусти — це джерело смаку й апетиту, він володіє особливим капустяним ароматом, а кольорова капуста — справжній апологет корисних речовин.