Тобі знадобиться: 1 кг суниці, 600 г цукру, 100 мл води. Приготування: засип суницю цукром, додай воду і доведи до кипіння. Провари варення близько 5 хвилин, помішуючи, а потім дай йому повністю охолонути. Провари заготовку таким чином ще двічі, і закатай.15 лип. 2021 р.
Як варить варення?
– Варити варення найзручніше у великій каструлі або мисці, де його можна добре перемішувати. Підготовлені плоди потрібно скласти в миску, залити гарячим цукровим сиропом і витримати 3-4 години, щоб сироп просочив ягоди або плоди. Готовий сироп повинен бути прозорим, підігрітим до температури не нижче 90° С.
Що можна зробити з суницями?
Що можна приготувати з суниці?
- Суничне варення 1,5 кг ягід засипати такою ж кількістю цукру, додати 2 г лимонної кислоти. …
- Cуниця із цукром на зиму …
- Суниця в білковій піні …
- Компот із суницею на зиму …
- Желе з суниці …
- Чай з листя суниці
Як приготувати суницю?
Ягоди суниці викладають в глибоку чашку, засипають цукром і залишають на деякий час, щоб вони пустили сік. Потім суницю перетирають на пюре за допомогою товкачика або блендера. Можна спочатку ягоди перетерти через сито, і тільки після цього засипати цукор і перемішати.
20 рецептів ароматного варення з суниці
1. Класичне суничне варення Всього три інгредієнти – і такий приголомшливий результат! Тобі знадобиться: 1 кг суниці, 600 г цукру, 100 мл води. …