Що можна приготувати з сої в домашніх умовах?
З сої роблять котлети, додають у мусаку, лазанью та інші страви замість м'яса, роблять з нею салати. Та як і з іншими бобовими, важливо знати, як варити сою, щоб вона була смачною.
Як правильно приготувати соєве м’ясо?
Смачно, швидко готувати. Дуже зручно мати такий продукт в наш час. Не псується,не потребує холодильника чи морозилки. Щоб такий продукт був готовий до вживання, достатньо запарити його окропом на 15-20 хвилин.
Як правильно варити сою?
закладається соя в холодну воду так, щоб рідина покривала боби із запасом в декілька сантиметрів; в процесі варіння потрібно закривати сою кришкою і періодично її помішувати; варити соєві боби рекомендується на слабкому вогні; за 10-15 хвилин до готовності сою можна повторно посолити (при необхідності);
Традиційні українські шулики з маком: як їх …
Пропонуємо приготувати обрядову українську страву – шулики, або ж ламанці, – яка була десертом саме у серпні …