Смак часнику опис

Часник має своєрідний різкий запах і гострий смак, і не схожий ні на одну іншу пряність. Він має багато прихильників, але також і противників, які не переносять його запах. Спектр його застосування в кулінарії дуже широкий. Його додають в перші і другі страви, в овочеві, грибні, м'ясні, рибні, яєчні, злакові, в салати.10 бер. 2010 р.

Який смак має часник?

Що готують із часнику Часник має сильний аромат, який стає різкішим після розрізання, та гострий смак, який пом'якшується, стає вершковим та солодкуватим після приготування. Смакові якості приготованого часнику найкраще розкриваються, якщо запекти цілу цибулину і використовувати її м'якоть для різних страв.

Що буде якщо кожен день їсти часник?

Часник корисний для серцево-судинної системи людини, знижує рівень холестерину в крові. Дослідження доводять, що часник сприяє тому, що тромбоцити менше злипаються між собою і, відповідно, менше прилипають до стінок артерій, тобто ця рослина діє як антикоагулянт.

Чому не можна їсти багато часнику?

Часник – досить агресивний продукт. Багато часнику їсти не можна, тим більше на голодний шлунок. Він викликає активне виділення шлункового соку, а без їжі це шкідливо для слизової.

Часник городній — Вікіпедія
Часни́к горо́дній (Allium sativum) — дворічна рослина родини цибулевих. Один із найпоширеніших і найвідоміших представників роду Цибуля, від латинської назви якого походить і загальнородова Allium. Лікарська і харчова культура, яка належить до спецій і є типовим компонентом кількох …