Скільки варити журавлинний морс із замороженої

Морс із заморожених ягід варять 2-5 хвилин, після закипання води в каструлі.

Скільки варити морс?

Відварюємо наш морс на середньому вогні не більше 5 хвилин.

Як правильно приготувати морс із журавлини?

Помийте 400 г журавлини, перекладіть в каструлю, залийте 2 л води, додайте цедру апельсина та 5 ст. л. цукру. Вичавте апельсиновий сік з одного цитруса та влийте до каструлі. Кеш

Як зробити морс?

Ягоди залийте водою, засипте цукром та доведіть до кипіння; Через 7-10 хвилин зніміть каструлю з вогню та залиште при кімнатній температурі до повного охолодження; Процедіть рідину через сито та додайте до неї сік з холодильнику; При подачі можна прикрасити морс листочками м'яти та додати лід.

Як зварити морс із замороженої журавлини
Важливо знати, як правильно зварити напій, щоб у ньому залишилася максимальна кількість поживних елементів. Нижче описані рецепти із заморожених журавлин.