Скільки роблять сир

Скільки дозріває сир?

Сири не варені пресовані Потім розміщують на полицях для дозрівання, яке триває від 1 до 12 місяців. До цих сирів належать Едам, Гауда, Пекоріно.

Як готують сир?

Приготування сиру лише з молока Потрібно налити молоко в каструлю і додати сіль та цукор. Далі довести молоко до кипіння та додати оцет. Варити три – чотири хвилини й постійно помішувати. Далі потрібно процідити суміш через марлю і поставити сир під прес, наприклад п'ятилітрову баклажку з водою.

Де виготовляють сир?

У світі є кілька визнаних країн-лідерів, де майстерність сироваріння досягла неймовірно високого рівня, а сам продукт став стійко асоціюватися з місцем свого походження. Франція, Італія, Німеччина, Голландія, Швейцарія, Іспанія — ось ТОП місць в Європі, куди мріє потрапити кожен поціновувач сиру.

Сир — Вікіпедія
Сир: З матеріалу: молоко: Вуглецевий слід: 7,3 kilogram of carbon dioxide equivalent per kilogram, 7,2 kilogram of carbon dioxide equivalent per kilogram і 5,7 kilogram of carbon dioxide equivalent per kilogram: Метод виготовлення: сироваріння d