Скільки хвилин бланшувати перець

Як бланшувати правильно. Вимийте їх, почистіть і поріжте. Покладіть підготовлені шматочки в каструлю з окропом. Якщо страва буде не солодка, окріп можна підсолити. Через 2-3 хвилини вийміть продукти і відразу ж перекладіть їх у миску з крижаною водою.2 вер. 2016 р.

Скільки часу стерилізувати перець?

Розкласти в банки, полити соком, що виділився. Покласти банки для стерилізації в холодну воду. Стерилізувати півлітрові банки 15 хвилин.

Скільки потрібно варити перець?

Додати сіль, лавровий лист і запашний перець. Довести до кипіння, зменшити вогонь. Накрити кришкою і готувати на помірному вогні до готовності (близько тридцяти хвилин).

Як правильно садити болгарський перець?

Посадку проводять при температурі грунту понад 15 °С, розсаду розміром 20-25см висаджують в зволожений грунт на глибину 5-6 см, до цього моменту рослини мають 15-17 листя, при необхідності через кілька днів після висадки проводять підсадку. Висаджувати розсаду краще в похмурі дні або у вечірні години.

Як бланшувати перець: у окропі та на пару, скільки часу
Ви готуєте перець, але не знаєте, як усунути жорстку тонку плівку з нього? Ми розповімо про 5 способів, як зняти шкірку з болгарського перцю з використанням окропу, духовки, мікрохвильової …