Сироватка від сиру для чого

Сироватка рекомендується при запальних захворюваннях дихальних шляхів (бронхіт, гайморит, пневмонія), оскільки вона має властивість нейтралізувати хвороботворні бактерії та запальний процес. Сироватка лікує депресію і стреси, тому що в ній є компоненти, які сприяють підвищенню гормонів радості – ендорфінів.

Як правильно пити молочну сироватку?

Оптимальний варіант – пити її перед їжею з сіллю і спеціями. Сироватка ефективна при зниженій кислотності і поганому травленні. Якщо кислотність підвищена, продукт може привести до появи печії. У цьому випадку варто утриматися від вживання даного напою.

Для чого молочна сироватка?

Використання Молочну сироватку використовують для виготовлення альбумінового молока, молочного цукру, різних напоїв (квас, рівелла), а також для годівлі та відгодівлі свиней. Суха молочна сироватка входить до складу замінників молока для молодняка свійських тварин.

Як можна використовувати сироватку?

Найчастіше сироватку застосовують для підживлення помідорних і огіркових грядок. Нарівні з цими культурами добре сприймають добрива баштанні, коренеплоди й цибуля. З плодових дерев сироватка корисна яблуням, із садових квітів – трояндам і півоніям.

Молочна сироватка: корисні властивості, склад, застосування …
За своїм складом продукт на 90 % складається зі звичайної води. Тим не менш, в ньому є маса корисних речовин. А саме: 1. лактоза; 2. глюкоза; 3. амінокислоти альбумін, лактоглобулин эвоглобулин; 4. мінеральні компоненти калій, кальцій і фосфор; 5. натрій, магній і залізо; 6. холін і бета-каротин; …