Яблука – це джерело вітамінів і мікроелементів. Їх додають у пироги, тістечка, тарти і торти, їх можна запікати в духовці, готувати на грилі й карамелізувати на пательні, а ще варити варення та робити джем.20 серп. 2021 р.
Що можна зробити з кислих яблук?
Яблука кислих сортів найкраще використовувати для приготування м'ясних страв. Вони чудово гармонують в якосты начинки для м'ясних рулетів. Можна тушкувати з ними м'ясо або додавати в страви з курки і риби. Яблуками добре фарширувати свинину, або запікати цілком з куркою або качкою. Кеш
Що можна зробити з яблук на зиму?
Рецепти смачних заготовок з яблук на зиму
- Варення з яблук
- «П'ятихвилинка»
- Варення в мультиварці
- Яблучна пастила без цукру
- Варення часточками «Янтарне»
- Компоти
- З шипшиною і лимоном
- З апельсином без стерилізації
Як приготувати яблука на сковорідці?
Розігрійте сковороду з маслом і викладіть яблука. Час від часу помішуйте їх. Коли яблука почнуть пускати сік, додайте корицю, цукор і добре перемішайте. Тушкутйе протягом 20-30 хвилин, поки яблука не статут м'якими. Кеш
Страви з яблуками – 140 рецептів з фото, калорійність, склад …
Білки 0.4 г. Жири 9.8 г. Вуглеводи 47 ккал Яблука самий звичний наш фрукт, але при цьому вони завжди готові піднести черговий кулінарний сюрприз. Почнемо з того, що яблука дуже корисні. Як свідчить англійське прислів’я, “одне яблуко в день робить …