Що зробити, щоб цибуля не гірчила в мимозі

Як замаринувати цибулю щоб не Гірчила?

Спочатку очищаємо цибулю від лушпиння та нарізаємо її тоненькими кружальцями. Після цього кладемо кружальця цибулі у глибоку ємність. Далі додаємо до цибулі сіль, цукор та яблучний оцет. Добре все перемішуємо.

Скільки часу маринувати цибулю?

Біла та синя цибуля мають більш м'який смак, тому для їх маринування достатньо години, а ріпчасту залиште до 3 годин. Рецепт маринаду простий і криється у формулі «1:2:3».

Як маринувати цибулю в оцті?

Змішуємо: воду, цукор, сіль, доводимо до кипіння, кладемо оцет, як тільки почне закипати, заливаємо маринадом цибулю. Закриваємо кришкою. Коли баночка охолоне (1-1,5 ч.) цибуля готова, можна використовувати і їсти. Кеш

Як виростити цибулю на підвіконні, щоб вона не гірчила
Зелена цибуля — рослина, яку найчастіше вирощують на таких імпровізованих грядках на підвіконні. Поділимось інформацією, як зробити так, …